καταΚΟΚΚΙΝΗ 07-04-2015 @ 16:45 | ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ
ΛΕΩΝΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ YARIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ YARIS;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |