Μαυρομαντηλού 15-04-2015 @ 17:36 | ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ
ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΧΑΛΑΣΜΟΣ;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΈΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΑΝΕΜΟΣ, ΜΕΛΑΝΙΑΖΕΙ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑΖΕΙ .....
Ε ,ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΣ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::lost.:: ::lost.:: | |