Μαυρομαντηλού 16-04-2015 @ 16:52 | ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΎ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑ
ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΝΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΣΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΤΗΝ ΤΥΛΙΓΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΓΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΡΕΜΑΤΙΑ Ή ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ ΝΥΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::laugh.:: ::laugh.:: ::laugh.:: | |