καταΚΟΚΚΙΝΗ 19-04-2015 @ 16:58 | ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΧ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΕΤΣΙ , ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΑΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ....
ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΞΟΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ......... ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σ
::sad.:: ::sad.:: ::sad.:: | |