Χρόνια πολλά και καλά λέει ο άλλος...τι και καλά; δηλαδή δεν το εννοείς;
Έτσι να με αγγίζεις. Προσεκτικά. Σα να ‘χω αγκάθια
Σαν να ‘μαι εύθραυστο αντικείμενο. Λεπτεπίλεπτο.
Σαν τα φτερά της πεταλούδας. Έτσι να με αγγίζεις.
Κι εγώ θα μένω δίπλα σου. Σαν πεταλούδα δίχως φτερά.
Χαχαχα να' σαι καλά βρε Bali μου πολύ γέλασα με τα σχόλιά σου... κι εντάξει εσύ μετά απο 7 μήνες...εγώ που επανεμφανίστικα μετά απο 5μιση χρόνια? ::razz2.::
σαν πεταλούδα δίχως φτερά... κάτι μου θυμίζει αυτό! ::whist.:: ::hug.::
ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ;;;;;;;;;;;;;
ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ;;;;;
ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΆ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προσεκτικά ρε θα σε αγγίζω.... μόνο που θα σ΄ έχω δίπλα μου όχι σαν πεταλούδα αλλά στα τέσσερα, πάνω στο κόκκινο χαλί που καψουρεύεσαι κι αναζητάς......