Απόψε χαλαρά τα όνειρα μπαρκάρουν
στης νυχτιάς το πέλαγος ξανοίγονται
είναι οι αποχρώσεις που μαρκάρουν
φόβους κι αλήθειες που αμύνονται....
εκεί στη ρωγμή του φεγγαριού σε βρίσκω
στων αστεριών το χρυσαφένιο στίγμα....
τα ακροδάχτυλα βαδίζουν χωρίς ρίσκο
σε πλησιάζω αγάπη μου βήμα-βήμα
τα μάτια σου καρφώνουν τα δικά μου
κι ο έρωτας τραυλίζει στα φιλιά μας
ανατριχίλα.....φωτιά στα σωθικά μου
γιορτάζουμε εμας,εσύ-εγώ η αγκαλιά μας
μακάρι τ'αποψινό ταξίδι να μην τελειώσει
στ' έρωτα το παλάτι να μας βρεί η αυγή
η θέρμη των χειλιών τη νύτα να μελώσει
να σβήσει η δίψα στης αγάπης την πηγή.
Σεβασμιώδες στου εκστατικού ουρανού τον πειρασμό
γεννέθλιο σαν γραφή!!! Άχ!!! με ποία ερωτικά θέλγητρα
διακατέχεται στην ευμορφία της αγάπης και το αληθινό
χαμογέλειο της!!!
Καλήν εσπέραν σου Έλενα!!!
Ειδικά αυτό
μακάρι τ'αποψινό ταξίδι να μην τελειώσει
στ' έρωτα το παλάτι να μας βρεί η αυγή
η θέρμη των χειλιών τη νύτα να μελώσει
να σβήσει η δίψα στης αγάπης την πηγή.