Μη μαλώνεις την καρδια σου
Επειδή ξερει ν αγαπα
Η ζωη μας ειναι λιγη
Και κατι τετοια την γεμιζουνε χαρα . ::theos.:: ::yes.::
Νόημα , ψαγμενο!!!
Υπέροχος στιχος , και το όλο πόνημά σου, φίλε Αλέξανδρε,
εξαιρετικό. Ανυπομονω για το νεο σου '' χτύπημα ''. ::yes.::
ΔΕΝ ΤΗ ΜΑΛΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΑΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!