Ξέρω οι φτερούγες δεν βοηθούν
Θέλει η μαγκιά προσόντα
Μα πάνω απ όλα θέλει ψυχή
Κι εγώ την ετοιμάζω χρόνια
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ΔΕ ΧΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ..."ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ"
ΠΌΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΛΑΡΟ
::up.:: ::up.:: ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο