Μαυρομαντηλού 27-04-2015 @ 17:50 | Αλλά έτσι είναι η ζωή
Μπορεί να μας λείπει κάτι
Αλλά να προτιμάμε την έλλειψη
Από την απογοήτευση
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΔΕΙΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΝΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ,ΑΛΛΑ,
ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΦΟΒΟ Ή ΧΩΡΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::yes.::
ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΎ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΑΥΡΟΜΑΝΤΗΛΟΥ ΤΟ ΦΟΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |