Μαυρομαντηλού 30-04-2015 @ 17:37 | Ο ΛΟΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΘΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |