lazuritis 01-05-2015 @ 01:25 | Αυτος ο μαγκας πια, εγινε μεγαλη φιρμα.
Που να το ηξερε ο Μπιθικωτσης, οταν τραγουδουσε'' τον μαγκα του Βοτανικου '' , οτι εθετε τον μαγκα συμβολο!
Γεια σου Λαϊκε Γιαννη με δυο νι.
Εγραψες!!!
::theos.:: ::theos.:: ::cool.:: | |