Μαυρομαντηλού 04-05-2015 @ 17:06 | αν η αληθεια προλαβαινε το ψεμα
θα υπηρχε στην κακια ενα τερμα
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΟΣΑ ΔΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΟΓΟΝΤΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΟΛΙΑ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΜΕ Ο,ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ , ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!
ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ,, ΣΤΟΥ,...Δ@@@@ΒΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧEEEEE εεεeeeeee sthkame ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΡΕ ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΥΞΟΥ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΟ ΑΥΤΝ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΘΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::devil.:: ::devil.:: ::devil.:: | |