Έλα να φτιάξουμε
Ένα γιορτινό στεφάνι
Βάλε εσύ τις ομορφιές
Να βάλω εγώ τη βάση
Στεφάνι ανεπανάληπτο να βγει
μόνο από μας τους δυο
Μη σε φοβίζει η θωριά
Η επιτυχία εξασφαλισμένη
Με τόσο ωραία υλικά
Όνειρο θε να γένει
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΛΥΚΟ ΣΤΑΦΥΛΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο