καταΚΟΚΚΙΝΗ 07-05-2015 @ 16:22 | Τα προσπερνάς όλα του φόβου σου τα σήματα
Χαμογελάς και ξεκινάς για τα ανοιχτά
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ,
ΠΑΝΩ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |