iokasth 13-05-2015 @ 12:48 | ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ.!!!!!!
Που έμπλεξες πατρίδα μας,
ή, οι...δήθεν...σ΄έχουν μπλέξει ?
και είναι ζήτημα αν μπορείς,
να δεις,
στον ουρανό ανατολή,
αν κάποια μέρα επιτέλους φέξει..
Και κουρασμενη απ΄τα δεινά
-των άλλων τα καμώματα,-
Θα είσαι ναι μεν στο σπίτι σου-
αλλά, χωρίς καθόλου... δικαιώματα..
ΝεφΕλλη. | |