Μαυρομαντηλού 14-05-2015 @ 16:55 | Χρατς χρουτς χρατς χρουτς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χρατς χρουτς χρατς χρουτς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
έλα γρήγορα μωρό μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
έλα γρήγορα σου λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΔΩ ΚΑΛΕΕ!!!!!!!!!!!! ΠΑΡΟΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΚΡΑΤΣ ΚΡΟΥΤΣ, ΕΦΤΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ντικι ντονγκ ντικι ντονγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ντικι ντονγκ ντικι ντονγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
είναι ώρα για πινγκ πονγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
είναι ώρα για πινγκ πονγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ..........;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑ.............;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑ..........;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |