**Ηώς** 16-05-2015 @ 13:33 | Το όμορφο δεν εχει πια καταγωγη
Ούτε ουσια ουτε διάρκεια
Είναι μόνο ενα άνοιξε-κλεισε των βλεφαρων
Μια ηδονή
Ενα πεταρισμα του νου φευγαλεο
Ενα περιτύλιγμα φανταχτερο
Ενα κυμβαλο αλαλαζον
Αλλά εγω δε θα σταματήσω ποτε να υμνω την ομορφιά σου!
::theos.:: έτσι!!!!!!! | |