Μαυρομαντηλού 17-05-2015 @ 16:47 | και ακου!!! τις μασκες μου ποτε να μην πειραξεις
μην προσπαθησεις να τις βγαλεις θα τρομαξεις
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΣΚΕΣ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΑ ΑΝΤΕΧΩ ΟΠΟΙΑ ΟΨΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΟΡΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΜΑΣΚΕΣ,
ΜΕ ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::yes.:: | |