Μαυρομαντηλού 19-05-2015 @ 17:50 | Κι ο χρόνος ακόμα σταματούσε για να μας δώσει χρονο
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΔΩ ΘΑ ΚΛΙΝΩ ΤΟ ΓΟΝΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::theos.:: ::theos.:: ::theos.:: | |