Μαυρομαντηλού 29-05-2015 @ 17:31 | Βουρκωμένη πάλι σ' είδα
να κοιτάς την κληρωτίδα
Μέσα στο ανεμοβρόχι
σ' άγγιξα και μου πες όχι.....
ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΠΟΎ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΥΤΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΠΑΝΤΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΦΟΥ ΤΥΗΝ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΎ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ...........
ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ............................
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ... ΣΗΜΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΌΠΟΥ ΛΑΧΕΙ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΑΖΙ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ , ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
::up.:: ::wink.:: ::laugh.:: | |