Μαυρομαντηλού 04-06-2015 @ 16:53 | ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ,
ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!
ΧΜ...........................
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....................
ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |