Μαυρομαντηλού 10-06-2015 @ 18:08 | Θέλησε να της κάμει δώρα. Αλλ' εκείνη
Έσπαζε με τα μεγάλα της φτερά
το εφηβαίο.
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΝΑΙ ΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΣΠΑΖΕ ΑΥΤΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::wink.:: ::wink.:: | |