καταΚΟΚΚΙΝΗ 22-06-2015 @ 17:10 | Πως γίνεται όλοι μαζί να σε ξεχνούν
Κι όλοι μαζί να σε θυμούνται
Και να ρχονται και να απαιτούν
Σε λάθος στιγμή
Τον ίδιο άνθρωπο να βρουν
Εσένα
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΝΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΚΑΛΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΜΑΔΙΚΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΟΨΙΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΥΜΗΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΕΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΧΕΕΧΕΧΕΕΧΧΕΧΕΕΧΕΧΕΧΧΕΕΧΕΧΕΧΧΕΕΧΕΧΕΧΕ
::laugh.:: ::laugh.:: ::laugh.:: | |