καταΚΟΚΚΙΝΗ 22-06-2015 @ 17:07 | ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΘΩ, ΠΑΕΙ ΡΕ Ο ΑΛΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΕΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΕΘΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΚΙΟΛΑΣ Η ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΑΠΑΤΗΣΕΣ;;;;; ΤΕΡΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΥΓΧΩΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΤΗΣΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΕΓΩ ΔΙΠΛΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ;;;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΛΑΚΙΔΑ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΟΝΟ Η ΠΑΛΑΚΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΤΙΜΑΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΙΜΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΝ ΑΤΙΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΣΕ ΜΗ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::devil.:: ::devil.:: ::devil.:: | |