Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132663 Τραγούδια, 271105 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1244)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9243)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Λόγω της βροχερής ημέρας
Την πλάση παρακάλεσα
ροδόσταμο να στείλει
και εγώ εκείνη άφησα
εσένα να ξεπλύνει
Νερό μη ρίξει πάνω σου
δάκρυα μικρά μονάχα
ανέπαφο το κάλλος σου
αυτή ν' αφήσει τάχα
Για να θυμάσαι πως εγώ
πολύ πονώ για σένα
και αν τύχει και σε ξαναδώ
τα μάτια μου θα είναι δακρυσμένα
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
9
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Έρωτας & Αγάπη
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
... και τ' άστρο πάνω Θεέ μου...
Angelic (Βίκυ)
©
22-06-2015 @ 09:43
Angelic
22-06-2015 @ 10:22
Καλημέρα παιδιά !!!!
ΑΜΑΡΥΛΙΣ
22-06-2015 @ 10:23
ΥΠΕΡΟΧΟ!!
ταπεινος ναρκισσος
22-06-2015 @ 12:01
Πανέμορφο σε προσωδικές χαμογελλίσεις το στέμμα της
δημιουργίας σου!!!!!!
rania.foka@yahoo.co.uk
22-06-2015 @ 17:48
ΘΑΥΜΑΣΙΟ!!!!!!!
Κώστας 1959
22-06-2015 @ 19:13
Καλησπέρα Βίκυ.
Καλή βδομάδα .
Εξαιρετικό !!!!
::up.:: ::yes.:: ::up.::
https://www.youtube.com/watch?v=LwTwWEvFpT8
oneiropola
22-06-2015 @ 19:54
Υπεροχο Βικυ !!! ::up.:: ::up.:: ::hug.::
adespotoi
22-06-2015 @ 22:42
τι όμορφη που είσαι όταν κλαις για την αγάπη σου. ::up.:: ::up.:: ::smile.::
Angelic
23-06-2015 @ 09:48
Σας ευχαριστώ παιδιά που μου δίνετε δύναμη να συνεχίζω!
Δημήτρης Ιατρού
23-06-2015 @ 11:36
Πολύ όμορφο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 11%