ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::wink.:: ::wink.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο