Μαυρομαντηλού 01-07-2015 @ 17:34 | Θέλω να σε δώ
Μονάχα αυτό και τίποτα άλλο
Θέλω να σε δώ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα χείλη κλείσανε
Αυτά που έπρεπε ένα βράδυ
Να σου πουν
Τα 'χουν κρατήσει
Μα με λύγισανε
Και τι δεν θα 'δινε Η καρδιά μου
Να σε δει να σου μιλήσει
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΡΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ "ΔΟΥΝ".....
ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ "ΠΟΥΝ" ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΨΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Η ΦΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΜΕΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΤΑ ΔΕ , ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::
| |