ΔΕ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑ ΤΗ ΘΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,
ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ
18ο ΟΡΟΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ...........................................
ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΔΩ ΤΙ ΣΟΥ'΄ΧΩ;;;;;;;;;;;;;
,..>>>>>>>>
Καλησπέρα Βαγγέλη.
....Ζητώ ακρόαση να πω
το πόνο μου που έχω
άνοιξε σε παρακαλώ
άνοιξε δεν αντέχω...
Πάρα πολύ ωραίο !!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: https://www.youtube.com/watch?v=CHPdaeABkQw
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο