Μαυρομαντηλού 05-07-2015 @ 17:07 | ΑΛΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΠΟΙΕΣ "ΣΤΙΓΜΕΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΩ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Ή ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::yes.:: | |