ΑΜΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ, ΤΟΤΕ ΨΑΧΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΡΑΖΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΩ ΟΥΤΕ ΤΗ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::laugh.:: ::laugh.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο