Άκουσε τη μουσική
Κάτι θέλει να πει
Ίσως περιμένει τα λόγια
Που θα της βάλεις εσύ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ!!!!!!!!!!!
ΑΣΕ ΜΕ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!