Περίμενα ειδήσεις σου και ήρθαν
έτσι ξαφνικά και απροσδόκητα
σαν αύρα δροσερή
στου καλοκαιριού τη ζέστη
Κι ένιωσα σαν στρατοκόπος
που βρήκε γάργαρο νερό
στην πηγή του έρωτα
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΡΟΣΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΓΡΑΡΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΥΡΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΙΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Περίμενα ειδήσεις σου και ήρθαν
έτσι ξαφνικά και απροσδόκητα
σαν αύρα δροσερή
στου καλοκαιριού τη ζέστη
Κι ένιωσα σαν στρατοκόπος
που βρήκε γάργαρο νερό
στην πηγή του έρωτα
::up.:: ::up.:: ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο