καταΚΟΚΚΙΝΗ 19-07-2015 @ 16:57 | Φοβάμαι τον θάνατο σου όποτε έρθει
ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΗ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ .........................
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗ ΜΕ ΤΡΙΒΕΛΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΩΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΣΕΙ,
ΣΤΟ ΌΠΌΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ.........................
ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ
::angel.:: ::angel.:: ::angel.:: | |