Η επιθυμία είναι που τροποποιεί;
Ή η απουσία δημιουργεί την ανάγκη;
Έλα φανερώσου να λύσουμε το γρίφο
Και να περάσουμε όμορφα
Το διαφορετικό να γίνει κίνηση
Το διαφορετικό να γίνει φιλί
Το διαφορετικό να γίνει αγκαλιά
το διαφορετικό να γίνει αγάπη
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΓΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΧΩ ΠΑΡΩ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::
ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟ