Μαυρομαντηλού 03-08-2015 @ 17:04 | ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::devil.:: ::devil.:: ::devil.:: | |