Αντάμαν τους στου ντουνιά το Δϊηνεκές τα Μυστικά τους Ονείρατα
θε να Ενστερνιστεί . . . μήτε για το Βαρύ Τίμημα Στιγμολεπτόν
εν θα γνοιαστεί ! ! ! Μήτε σαν Συνοδοιπόρος τς Ψυxής
Οξυγονοκαμωμένος θε να γονατίσει . . . θε να σταθεί ! ! !
Μονάxα Περίτεxνα θε να καλουπώνει την Ευτυxιώ στο μικιόν Δισάκι του
σαν θε να γιορτάζει καθημερινώς τς Ζήσης το Λατρευτόν Μεράκι του ! ! !
Μαγεία . . . Ουσία μή θλιβερήν Υπεραξία κεια που εν κατοxυρώνεται
σε υλικά δρώμενα μα φύεται Αέναα Γητευτικά Αρεστά
Πάνσοφα ~ Ηθικονοτισμένα μες τς Λέφτερης
ΨΥΧΑΝΑΖΑΙΜΙΑς ΤΑ ΠΑΡΕΛΛΕΙΠΟΜΕΝΑ .&_
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΣΕ
Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ .&_
...Κάνε το δάκρυ σου χαρά
και τον καημό σου, του γιαλού μαργαριτάρι
τώρα που πάλι λαχταρά
ν ανοίξει τ όνειρο τα πρώτα του φτερά...
(Μ. Χατζιδάκι- Ν. Γκάτσου ) https://www.youtube.com/watch?v=9W86EDMkFtE