Μέσα από τα μάτια σου
θα χτίσω τα παλάτια μου
για να χουν βασιλιάδες
που θα γράφουν Ιλιάδες
Θα βάλω υποθήκες
όλες τις βιβλιοθήκες
γεμάτες από τα τραγούδια σου
να έχουν παρακαταθήκες
μαζί με τα βιβλία
όταν ανοίγουν τις σελίδες
να ταξιδεύουν σαν τα πλοία