Άχ! Τούτος ο εξαγνισμένος ρομαντισμός ποία ομορφοσύνη
ιχνογραφεί με τα ζωγραφισμένα χρώματα, στην νηφαλιά
παραλία ενός πρωτογνώρου και ενός πρωτοφάντου
εξομολογημένου τοπίου.
Καλή Εβδομάδα σου και Καλήν Εσπέραν σου Σταυρούλα!!!
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο