..............δεν ηταν ονειρο.............
το ονειρο ,ομως περνει σαρκα και οστα μεσα στο μυαλο που οδηγουνται στην ψυχη....απο εκει.....ποτε μα,ποτε δεν φευγουν,,,,μενουν αιωνια κλεισμενα !!!
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο