ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ,
ΔΕ ΓΙΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΒΩΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΑΒΩΣΕΣ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΘΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΦΑΛΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::laugh.:: ::laugh.::
ΕΓΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑ ΘΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο