Μαυρομαντηλού 23-08-2015 @ 17:05 | ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ.
Ε, ΑΝ Σ'ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::lost.:: ::lost.:: ::lost.::
| |