καταΚΟΚΚΙΝΗ 26-08-2015 @ 17:01 | ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ,
ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ....................................
ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,
ΦΕΥΓΑ ΜΟΝΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΤΗΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |