Μαυρομαντηλού 28-08-2015 @ 16:53 | ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑ, ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΩ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΝΤΕ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΤΖΑΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ 1,000,000 ΓΙΟΥΡΟ ΚΟΛΛΑΡΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ ΓΥ(Μ)ΝΗ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |