Όνειρα γεμάτα ανταύγεις βουτημένα σε χρυσόσκονη
λάμπουν τις νυχτιές και γεμίζουν τις σελίδες ποιητών
όνειρα άκαρπα,σιωπηλά ,γεμάτα δάκρυ,και λιθόσκονη
σ'απάτητες βουνοκορφές γκρεμίζουν τις φωλιές αετών
όνειρα σαν σαπισμένα παλιοκάραβα τ'Αργοσαρωνικού
φέρετρα,που ξαμολάνε και ξανοίγονται κι οι σπαραγμοί
ίριδες υψωμένες που στοιχειώνουν στο βήμα του κακού
μάτια κλαμένα,ψυχές νεκρές,κορμιά σπαρμένα.....λυγμοί
ανανδρία με πανιά φουσκωμένα στέλνει στον άδη δώρα
ανευθυνότητα που μετρά τον όγκο της τσέπης και μόνο
σκληρή μάχη με τον υγρό θάνατο,όταν φτάνει πιά η ώρα
αγγελούδια που το κύμα κι ο βυθός τους χάρισαν πόνο
τρυφερούδια που τα όνειρά τους δεν πρόλαβαν καν φώς
μανούλες που τα συντρόφευσαν και σε κείνο το ταξίδι.....
χώμα ελαφρύ που θάβει των ονείρων το διάβα,σαφώς ?
την κατάρα της απανθρωπιάς ας κόψουμε μ'ενα "ψαλίδι"
Φωτεινούλι τέτοια κακουργήματα δεν ξεχνιούνται ποτέ και απο κανέναν και πάντα θα την πληρώνουν θύματα κι αθώες ψυχές΄.....όλοι είμαστε φτιαγμένοι απο μια χούφτα χώμα κι όλοι ανήκουμε στη μάνα γή ασχέτως θρησκείας,χρώματος,καταγωγής ....! Μην με παίρνεις λάθος ...μα κάπου αυτό το μακελειό πρέπει να σταματήσει κάποτε ....!!!Έίναι κρίμα τα συμφέροντα των Μεγάλων και τρανών να τα πληρώνει αθώος πληθυσμός και πανω απο όλα τα μικρά παιδιά !
ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΝΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ::love.:: ::love.:: ::love.::
δε σε πήρα λάθος ψυχούλα
το ίδιο θέλω να πω με σένα...
η γη ειναι η πατρίδα μας
μερικοί δικοί μας εδώ ξεχνάν πως ήμασταν κι εμείς μετανάστες και πρόσφυγες, έβλεπα στο φέης σήμερα κάποιους που λέγαν διάφορα...
ο ρατσισμός τελικά καλά κρατεί και είναι μέσα μας... ::love.:: ::love.:: ::love.::