καταΚΟΚΚΙΝΗ 09-09-2015 @ 16:35 | δεν εχεις πια παρεες
και μονη σου γυρνας
με ολους εισαι μαλωμενη
σε κανεναν δεν μιλας
ολα ηταν ψεμματα
πως με αλλες τριγυρνουσα
γι αυτο και με παρατησες
εγω τρελλα σε αγαπουσα
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΆ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΘΑΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΏΣ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΛΙΜΠΟΥΡΔΙΣΜΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΣΙΛΙΜΠΟΥΡΔΙΣΜΑ ΥΠΗΡΞΕ Ή ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ;;;;;;;;;;;;
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ...
ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΤΣΙΛΙΜΠΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::laugh.:: ::laugh.:: ::laugh.:: | |