Μαυρομαντηλού 13-09-2015 @ 17:00 | ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΆΓΑΠΩ, ΔΕΝ ΤΣΙΡΙΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΤΣΙΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΔΕ ΛΕΩ ΣΆΓΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΣΙΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΣΙΤΣΙΡΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΣΙΤΣΙΡΙΖΩ ΕΜΕΝΑ, ΤΣΙΤΣΙΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑ ΤΟ ΠΩ ΤΟ ΣΆΓΑΠΩ, ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΤΡΥΦΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΘΥΦΩΝΑ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ..ΤΟΝΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::wink.:: ::wink.:: | |