καταΚΟΚΚΙΝΗ 18-09-2015 @ 16:51 | ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥΠ Ω ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΒΡΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ
ΟΥΤΕ ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΑΓΑΠΗ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ,
ΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΧΡΟΝΑΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΟΝΑΡΕΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΝΝΙΑΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |