Μαυρομαντηλού 18-09-2015 @ 17:40 | ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΦΟΥ ΑΥΤΗΝΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΑΠΑΤΗ,
ΚΟΙΤΑ ΒΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΜΙΑΣ ΑΛΛΗΝΗΣ ,
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΝΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |