Καλό ξημέρωμα σε όλη την παρέα ....και καλή μας βδομάδα....ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται..................όσοι ακόμα μπορούμε.........
Δαιδαλώδεις οι σκέψεις, αιχμές (της φυγής)
προσπαθούν απ΄τις σκιές να βγούν
ένα τούνελ που μας οδηγεί στο φως
και απ΄τον ήλιο την ζωή να βρουν.
Τα σοκάκια σκοτεινά οδηγούν
όπου θέλουν και μας πάνε μακριά
τι κι αν το θέλουν δεν το τολμούν
για να βγουν σε ένα φως με χαρά.
Η ζωή είναι αυτή που μας οδηγάει
όλα τα βήματα του καθένα από μας
απ το χέρι μας παίρνει και μας πάει
και να θες να χαθείς, δεν τολμάς.
Κι αν τολμήσεις να φύγεις μακριά της
για να ψάξεις αγάπη να βρείς
ίσως κερδίσεις αγάπη μα χάνεις ελπίδα
και τον όμορφο σκοπό της ζωής.
Επιβάλλεται να κατανυχτυώνουμε τις ανθοφορίες της ζωής μας.
Όμορφα να αγκαλιάζουμε τα πανάρετα χαρακτηριστικά, και τα
αγώγιμα παρένετα των ουρανών χαρισματά μας.
Υπέροχο βράδυ σου Σμαράγδα!!!
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο