Μαυρομαντηλού 22-09-2015 @ 17:50 | Δύσκολο πράγμα για τον κόσμο η αγαπη
ονειρο θρασυδειλο και απατηλο
την χαρακτηριζουν
ΠΟΙΟΙ ΤΗ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ;;;;;;;;;;;;;;
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΗΛΟΙ ΤΥΠΟΙ!!!!!!!!!!!!!
Ε, ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΔΙΑΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΑ,
ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΖΟΦΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::yes.:: | |